Rådgivning
Vi rådgiver indenfor hele vandets kredsløb

Grundvand, vandløb, natur, klima

Dataindsamling
Vi har udstyr til en bred vifte af måleparametre

Dataindsamling er vores spidskompetence og vi sikrer at data korrigeres, konverteres, beregnes og udstilles i samme øjeblik det modtages

Software
Calypso Vanduniverset

Software, der understøtter faglige beslutninger, kvalitetssikring og enkel data visualisering

Vores tre ben

Rådgivning

Vi tilbyder specialiseret rådgivning inden for grundvand, overfladevand, klima og natur, hvor vi skræddersyer løsningerne til jeres behov. Vi forstår jeres udfordringer og tilbyder pragmatiske løsninger uden overflødig kompleksitet.

Dataindsamling

Få skræddersyet dataindsamling med WatsonC. Vi specialiserer os i monitering af grundvandsboringer, vandløb, bassiner og bygværker. Vi måler vandstand, flow og en række vandkemiske parametre, tilpasset jeres behov.

Software

Med brugervenlige interfaces og avancerede analysefunktioner gør vi det nemt for jer at få indsigt og træffe informerede beslutninger baseret på jeres vanddata.

Vanduniverset
WatsonC

Vi er i den grad fascineret af vand og gør dagligt vores ypperste for at levere værdigivende og specialiseret rådgivning, forbedre datagrundlaget via IoT-baserede målinger - samt at bringe data i spil for så mange som muligt via vores Calypso vandunivers. Vi er et team af specialister, der brænder for at gøre en forskel og skabe værdi for vores kunder. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop din udfordring.

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller spørgsmål?

Book en snak med os

Skal I bruge en løsning, hvor IoT-udstyr er nødvendigt? Så anbefaler vi at book et møde, så vi kan finde en løsning sammen, der passer bedst til jeres behov.

Ring eller skriv til os

Har I spørgsmål til, hvordan I kommer i gang med Calypso Desktop, eller hvordan Premium versionen kan give værdi for jer, er I meget velkomne til at kontakte os på mail eller telefon.

Vil du gerne holdes opdateret?

Indtast din e-mailadresse og tilmeld dig vores nyhedsbrev