For alle, der arbejder med vandværkstilsyn. I webinaret demonstreres, hvordan CALYPSO let kan anvendes til samstilling af data og til at danne sig et overblik. Eftersom CALYPSO spejler JUPITER-databasen, kan værktøjet både anvendes til den løbende overvågning af vandkemi på kontoret og til at planlægge de tekniske tilsyn hos vandværkerne.

Webinaret målretter sig til dig, der arbejder med vandværkstilsyn. Her præsenteres, hvordan du let kan lave et projekt med udvalgte tidsserier af grundvandskemiske parametre for alle boringer i CALYPSO. Dette kan derudover suppleres med geologiske snit. CALYPSO-projekterne er altid opdaterede med de nyeste data i JUPITER og danner derfor et godt grundlag for de tilbagevendende vandværksbesøg. Projektet kan du frit dele med de enkelte vandværker eller en kollega og dermed har I et godt og fælles grundlag for dialog.

Program:

Vi giver inspiration til, hvordan CALYPSO kan bruges til at planlægge og strukturere dine vandværkstilsyn. Vi viser, hvordan der kan opsættes projekter i CALYPSO og hvordan disse let kan deles med de enkelte vandværker eller kollegaer.

Vi viser også en prototype på vores nye “Vandværksindgang” i CALYPSO, hvor du med et klik får overblik over nogle nøgleparametre på anlægget, samt på alle boringer, der er tilknyttet et anlæg.

Praktisk information:

  • Webinaret afholdes som et online-møde (der udsendes link før opstarten af webinaret)
  • Gå online onsdag d. 21. oktober 2020 kl. 11.00-11.45 og deltag
  • Arrangementet er for kommuner, forsyninger, vandværker, rådgivere og andre interesserede
  • Tilmeldingsfrist d. 20. oktober kl. 11.00

Sådan tilmelder du dig:

Tilmeld dig det gratis arrangement ved at sende en mail til at@watsonc.dk

Ved tilmelding er det vigtigt at oplyse navn og arbejdssted, så vi kan skræddersy programmet efter deltagerne. Du modtager herefter et link til online-mødet.