Planlagte kurser, webinarer m.m.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Webinar – Vandforsyningsstrukturplaner

28. august @ 13:00 - 13:30

Tilmeld dig her

Tilmeld dig dette webinar for at høre mere om vandforsyningsstrukturplaner.

Vandforsyningsstrukturen er under udvikling i hele landet, ofte som en konsekvens af f.eks. problematisk vandkemi, forældede tekniske anlæg, øget dokumentationskrav og nu også udgifter til grundvandsbeskyttelse. En strukturplan er et rigtigt godt redskab i arbejdet hen imod en robust forsyning med rent vand nu og i fremtiden til en fornuftig pris.

Vi vil tale om vores erfaringer inden for strukturplaner og hvordan vi griber sådanne opgaver an. Det kan være relevant for dig, der har en konkret situation, eller for dig, der blot er nysgerrig.

Vi fortæller om hvordan vi dykker ned vandforsyningsstrukturen og kommer med vores bud på, hvordan den robuste vandforsyning bedst muligt sikres – ikke bare i dag, men også i fremtiden. Vi har haft fornøjelsen af at lave strukturplaner for flere forskellige kommuner og vandværkssamarbejder.

I strukturplanerne klarlægges de fremtidige vandbehov og vi estimerer vandværkernes kapacitet. Det gælder både vandværkernes råvandskapacitet og deres tekniske kapacitet. Resultatet giver et klart billede af, hvor den fremtidige vandforsyning forventeligt vil blive udfordret og hvor der er brug for løsninger. Og løsningsforslag har vi masser af. Det er naturligvis også en del af planen.

Ingen kan spå om fremtiden, men en vis forberedelse, på de udfordringer der kan komme, er måske ikke så tosset endda.

Strukturplanen forbereder vandværkerne på fremtiden og kan bruges til at sikre den rette prioritering af fremtidige investeringer.

Lyder dette interessant at høre mere om? Så tilmeld dig vores webinar her.

 

Detaljer

Dato:
28. august
Tidspunkt:
13:00 - 13:30

Sted

Online