Datascientist

Image
Image

Datascientist med interesse for IoT, vand, udvikling og frisk luft

Vi har en ambition om at være de bedste til indsamle, behandle og give vanddata værdi. Der lyder simpelt, men det er det overhovedet ikke. Kvalitet og faglig indsigt i datapunktets rejse fra sensor til værdigivende information hos slutbrugeren er helt essentielt. Det har vi specialiseret os i og det er her vi vil blive endnu bedre. Der kræver indsigt i:

• Hardware til dataindsamling og transmission
• Manuelle og automatisk kvalitetssikringsprocedurer
• Den faglighed der er nødvendig for at vide, hvordan data skal anvendes

Vi oplever en stor interesse for vores online udstyr til måling af vandstand i grundvand, vandløb, bassiner og lign, samt ilt og flowmåling i vandløb. Pt. har vi sensorer siddende over det meste af Danmark og vi har ambitioner om at tidoble dette antal inden for en kort årrække. Vi søger derfor en ny kollega, der gerne vil med på denne rejse.

Til visning af online data, samt en lang række andre relevante data har vi udviklet webapplikationen CALYPSO – se mere https://calypso.watsonc.dk/

Vi forestiller os, at du har erfaring og interesse inden for nogle af disse områder:

• Databaser
• Databehandling
• Programmering
• AI/machine learning
• Sensorer
• IoT
• Hydraulik/hydrologi

Herudover gør det ikke noget, at du:

• har håndværksmæssig snilde
• har lyst til at bidrage med at opsætte og servicere udstyr

WatsonC blev grundlagt september 2017 og står på tre ben. Vi udfører klassisk rådgivning til forsyninger og kommuner. Vi laver forskning og udviklingsprojekter sammen med universiteterne og vores kunder og vi arbejder med digitale løsninger til indsamling af sensordata og visualisering og analyse af ”vand-data”.

Vi er som virksomhed udviklingsorienterede og har ambitioner om løsninger til vores kunder, der er bedre, billigere og med højere faglighed end der hidtil er set.

Hos WatsonC får du frie rammer for personlig og faglig udvikling.

Det er ikke afgørende at du har lang erfaring, men det er til gengæld altafgørende for os at vores nye medarbejdere er:

Ydmyge

Ydmyge overfor kollegaer, kunder og ikke mindst de opgaver der skal løses.

Empatiske

Vi laver meget tenik, beregninger og lign, men samarbejdet med kollegaer og kunder bliver kun godt hvis vi også forstår os på mennesker.

Sultne

Vi har ambitioner på egne og kundernes vegne. Vi er ikke tilfredse med noget der er "godt nok", hvis vi kan gøre det bedre inden for de rammer vi har. Vi vil konstant udfordre status quo.

Det er vigtigt for os, at du har en høj faglighed eller potentiale til at opnå det. Kvaliteten i vores løsninger er afgørende for os.

WatsonC har adresse på Alfred Nobelsvej 21A, Aalborg.

Vil du høre mere om jobmuligheden, er du meget velkommen til at kontakte på telefon: Jacob Birk Jensen, 28430710 eller Ole Munch Johansen, 28439295

Ansøgning sendes til mail@watsonc.dk senest 1. maj 2021.

Vi behandler ansøgninger løbende.

Læs om hvem vi er http://watsonc.dk/moed-watsonc

Se de projekter vi arbejder på http://watsonc.dk/referencer/

Se vores nuværende ydelser http://watsonc.dk/ydelser/

Image