Image

Online monitering af vandstand

Image

WatsonC forhandler online vandstandssensorer og sendeenheder til konkurrencemæssige priser. Der er stor fleksibilitet og vi kan skræddersy den løsning, som passer bedst til jeres projekter eller jeres behov. Det vigtigste for os er: Høj kvalitet, driftssikkerhed, billig anskaffelse, billig drift og let adgang til online datavisning.

Specifikationer

Vores vandstandsloggere er enten tryktransducere eller ultrasoniske sensorer. Tryktransducerne er velegnede til måling af vandstand i både boringer, pejlerør og vandløb, mens de ultrasoniske sensorer kan anvendes til målinger i vandløb og andre vandoverflader. De tilhørende sendeenheder leverer data til vores server via Sigfox- eller GSM-netværket, hvorefter de udstilles direkte online på den gratis dataplatform CALYPSO.

Priser

Vandstandsstation til vandløb: fra kr 3500 (afhængig af sensortype) excl. moms

Vandstandsstation til grundvand: fra kr 3500,- excl. moms (afhængig af ledningslængde, type og sensordiameter)

Driftomkostningerne er kr 100 - 200 pr. måned

Der er mulighed for både at købe og lease vandstandssensorerne, og alt efter hvad der aftales, så kan WatsonC eller kunden selv stå for opsætning, kontrolpejling, batteriskift, mm.

Vi kommer meget gerne ud til jer, fremviser og fortæller om mulighederne med WatsonC’s vandstandsloggere. Skal du have et større antal sensorer, laver vi en god pris.

Kontakt os på 28435100, hvis du vil høre mere.

Image
Har du brug for hjælp?
Image
Alfred Nobels Vej 21A
DK-9220 Aalborg Ø
+ 45 2843 5100 
mail@watsonc.dk