CALYPSO og vurdering af hydraulisk kontakt ved behandling af indvindingstilladelser

3. maj 2021

For dig, der skal udarbejde indvindingstilladelser til indvinding af grundvand og skal foretage hydrogeologiske vurderinger. Det demonstreres, hvordan CALYPSO kan anvendes til at lave geologiske snit, samstilling af data og bruges til at vurdere om, hvorvidt der er hydraulisk kontakt. 

CALYPSO er ikke målrettet én bestemt type sagsbehandling, men CALYPSO gør det lettere at visualisere og udnytte relevante data til at opnå større forståelse. I dette webinar fokuseres på, hvordan CALYPSO eksempelvis kan anvendes til at foretage hydrogeologiske vurderinger i forbindelse med sagsbehandlingen af en indvindingstiladelse.

Program:  

Der gives en generel introduktion til CALYPSO Free. Derudover giver vi inspiration til måder, hvorpå CALYPSO kan anvendes til at understøtte hydrogeologiske vurderinger i forbindelse med behandlingen af indvindingstilladelser. Der præsenteres et par cases, hvor WatsonC har udarbejdet hydrogeologiske vurderinger for vandforsyninger og myndigheder.  

Praktisk information:

  • Webinaret afholdes som et online-møde (der udsendes link før opstarten af webinaret)
  • Gå online onsdag d. 25. maj 2021 kl. 11.00-11.45 og deltag
  • Arrangementet er for kommuner, forsyninger, vandværker, rådgivere og andre interesserede
  • Tilmeldingsfrist d. 24. maj kl. 11.00

Sådan tilmelder du dig:

Tilmeld dig det gratis arrangement ved at sende en mail til at@watsonc.dk

Ved tilmelding er det vigtigt at oplyse navn og arbejdssted, så vi kan skræddersy programmet efter deltagerne. Du modtager herefter et link til online-mødet.