Andreas Lynnerup

Andreas Lynnerup

Jeg har været ansat som studentermedhjælper hos WatsonC siden Oktober 2023. Jeg arbejder som fullstack-udvikler og hjælper således til med både udseendet og logikken bag WatsonC’s softwareapplikationer. Jeg er som person optimistisk og glad og tror på, at et positivt sind kan gøre en stor forskel, både i mit arbejde og i mine studier. 

Jeg læser Datalogi på Aalborg Universitet hvor jeg lærer at udvikle og anvende avancerede algoritmiske teknikker til at løse problemer og optimere it-systemer. Uddannelsen giver mig en solid teoretisk baggrund for at kunne løse de komplekse udfordringer indenfor softwareudvikling. Ved at anvende effektive og optimale algoritmer kan vi skabe mere skræddersyede løsninger, der bedre opfylder brugernes behov og forventninger. Dette kan resultere i mere intuitive og brugervenlige applikationer, der gør det lettere for kunder at interagere med softwaren.

WatsonC er en moderne og ansvarsbevidst virksomhed. Jeg sætter pris på den mulighed jeg har fået for at anvende mine færdigheder, samt lære nye teknologier hos WatsonC, i samspil med fagligt dygtige medarbejdere. Jeg ser frem til fortsat at bidrage til WatsonC’s innovative projekter og til at udvikle mig både fagligt og personligt.

Erfaring:

2023        Studentermedhjælper i WatsonC

2023-26    Bsc. Datalogi

2022        Fullstack Webudvikling Bootcamp