Samuel Westarp

+45 22 30 00 29

Send email

Jeg er grundig og detaljeorienteret i mit arbejde, og samtidig nysgerrig og undersøgende. Jeg bliver motiveret, når der er muligheder for at finde bedre måder at gøre tingene på, og sætter mig gerne ind i nye metoder. Jeg værdsætter samarbejde højt og oplever det ekstra inspirerende, når samarbejdet sker på tværs af fagligheder.

Jeg elsker at være i naturen og arbejde med projekter, som omhandler vand og natur.

Jeg har stor erfaring med at tilrettelægge og gennemføre undervisning som jeg trækker på i formidlingen af
ingeniørfaglige emner.

Jeg har erfaring med opsætning og drift af forskellige sensorer og IOT-udstyr. Hos WatsonC arbejder jeg med både tekniske aspekter af IOT-forretningen og med rådgivning. Min tilgang til teknologi er at det skal være let at gå til, hvilket ofte kræver
automatisering af processer. Derfor har jeg især i min studietid anvendt forskellige programmeringsværktøjer til at løse opgaver, så de let kan gentages og resultater genskabes. I forbindelse med databehandling og analyse har jeg især anvendte R og Python.

I mit specialeprojekt arbejdede jeg med datadreven forekast af vandstand baseret på AI-metoder. Jeg ser frem til at arbejde videre med prognoser i tilknytning til WatsonC’s arbejde med IOT og CALYPSO.

Erhvervserfaring:

  • 2022 – Civilingeniør i WatsonC
  • 2020 – 2022 – Studentermedhjælper i WatsonC
  • 2018 – 2019 – Friskolelærer på Hellum Friskole og Idrætslærer på Kilden, Terndrup Skole
  • 2007 – 2014 – Højskolelærer på Gerlev Idrætshøjskole (Adventure og friluftsfag)