Planlagte kurser, webinarer m.m.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Webinar – Calypso Field

17. april @ 11:00 - 11:30

Calypso Field

Tilmeld dig her

Vil du gerne lære mere om Calypso Field og hvordan tjenesten kan sikre dig problemfri håndtering af IoT-udstyr, lave visualisering af data og kvalitetssikring? Så tilmeld dig vores webinar. 

Funktioner i Calypso Field 

Nem sensoradministration

Hvad end I har vores eller eget udstyr, giver Calypso Field mulighed for at administrere jeres udstyr. Se jeres IoT-stationer, hvornår der sidst er kontrolmålet og mere.

Øjeblikkelig feltadgang

Med Calypso Field kan I tilgå al tidligere data direkte i felten. Det sikre kvaliteten, da I kan se, hvor stor forskel der er mellem sensor- og manuelle kontrolmålinger.

Kvalitetssikring af data

Skal jeres data videregives, og vil I gerne sikre jer, at det står kniv skarpt? I Calypso Field introduceres et kvalitetssikrings modul, der giver mulighed for at fjerne fejlbehæftet data, niveau spring og mere.

Klar datavisualisering

Al data logget på en boring, herunder IoT-data, manuelle pejlinger, samt Jupiter data, bliver illustreret på en graf i Calypso Field.

Registrering af kontrolmålinger

Med Calypso Field kan I nemt registrere kontrolmålinger, så det sikres, at sensoren altid måler korrekt. Ved afvigelse kan det angives, om kontrolmålingen skal bruges til at korrigere data.

Sikret datatilgængelighed

Det er slut med leverandør låsning! Alt data kan efter behov lagres i offentlige løsninger, som Jupiter og Danmarks Miljøportal, så i altid vil kunne tilgå jeres data.

Tilmeld dig dette webinar, hvis du vil høre mere. Vi viser en demo af applikationen og fortæller, hvordan du kommer i gang. 

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål: Kontakt – WatsonC.

Detaljer

Dato:
17. april
Tidspunkt:
11:00 - 11:30

Sted

Online