Planlagte kurser, webinarer m.m.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Webinar – Kom i gang med CALYPSO Pejling

24. april @ 11:00 - 11:30

Tilmeld dig her


Vil du gerne lære mere om Calypso Field og hvordan tjenesten kan sikre dig problemfri håndtering af IoT-udstyr, lave visualisering af data og kvalitetssikring? Så tilmeld dig vores webinar. 

Med CALYPSO Pejling kan du på din telefon registrere en grundvandspejling direkte i felten og få den automatisk overført til Jupiter. Vi har løsninger til vandforsyninger, kommuner og til rådgivere der laver synkronpejlerunder. Se mere på Calypso pejling – WatsonC.

Tilmeld dig dette webinar, hvis du vil høre mere.  Vi viser en demo af applikationen og fortæller hvordan du kommer i gang.

 

Calypso Pejling funktioner

Enkel registrering af pejling direkte i felten!
Nu er det slut med at skrive pejlepunkterne ned på et stykke papir og prøve at finde dem senere. Nu kan I gøre det hele i felten, nemt og praktisk.

Fjerner barrierer:
Slut med begrænsninger i forhold til, hvem der kan indberette. Calypso Pejling gør det muligt for enhver at indsende pejlinger direkte til Jupiter uden unødvendige forhindringer.

Feltarbejde simplificeret:
På mobilen kan I nu nemt indtaste pejlinger i felten og se øjeblikkelige sammenligninger med tidligere målinger. Vi har gjort det let og smidigt!

Automatisk dataoverførsel:
Dagligt sendes jeres indberetninger til Jupiter, hvilket sikrer, at jeres data altid er opdaterede og tilgængelige for relevant brug.

Henter pejlepunkter fra Jupiter:
Pejlepunkt (kote) og beskrivelse hentes direkte fra Jupiter og giver samtidig mulighed for oprettelse af et nyt sæt. Dette sikrer, at I altid pejler det samme punkt og eliminerer potentielle fejlkilder.

Fotodokumentation af boringer:
Med fotodokumentation kan I uploade billeder og beskrivelser af boringen, omgivelserne og pejlepunktet. Dokumentationen kan herefter være til gavn under næste besøg.

Lettere for alle:
Calypso Pejling letter arbejdsbyrden igennem hele kæden fra vandværker til kommuner. Vandværker skal ikke holde styr på pejlinger, og kommuner kan nemt få adgang til data og har ikke behov for manuelt at indberette det til Jupiter.

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål: Kontakt – WatsonC.

Læs mere om vores webinar om Calypso Desktop og Calypso Field her.

Detaljer

Dato:
24. april
Tidspunkt:
11:00 - 11:30

Sted

Online